Påskehygge på Fødegården
Strand på Skarø

Ferie for Børnefamilier

Foto:Fødegården&Kasper Orthmann Andersen

Velkommen til Svendborg, stedet hvor I kan koble helt af og fordybe jer i uforglemmelige øjeblikke sammen.

Dyk ned i det krystalklare vand ved vores børnesikre badestrande, hvor børnene kan lege og plaske, mens I nyder solens stråler. Tag en spand og et fiskenet med og jagt skatte langs vandkanten - hvem ved, hvad I finder? Oplev den magiske følelse af at tiden står stille, når I sætter kurs mod en af de små øer i det Sydfynske Øhav. Hop ombord på færgen og lad jer betage af Skarøs og Drejøs rolige atmosfære og betagende natur. For den eventyrlystne familie venter der også spændende oplevelser i området. Tag på opdagelse i Egeskovs fortryllende slotshave eller lad jer fascinere af Ærøskøbings brostensbelagte gader og hyggelige stemning. Velkommen til Svendborg.

Frederiksøen

Frederiksø er byens åbne ø med oplevelser året rundt. På Frederiksø har du en sammensmeltning af reparation af de store skibe, kunstneriske værksteder og underholdning for hele familien. 

Er vejret godt, så sæt jer på broen, måske med en is og nyd udsigten og se skibene komme sejlende. Skal der lidt mere fart på kan I afprøve skaterbanen på øen.

Bro Frederiksø
Foto: Mads Bordinggaard
Hygge Frederiksø
Foto: Mads Bordinggaard

Det må du hellere ikke gå glip af

Når du er i Svendborg er der nogle must see på Fyn som du ikke skal snyde dig og din familie for.