Sommer i Svendborg i børnehøjde
Strand på Skarø

Sommer i Svendborg i børnehøjde

Foto:VisitSvendborg&Kasper Orthmann Andersen

Dyk ned i det krystalklare vand ved vores uforstyrrede badestrande, tag en spand og et fiskenet med og jagt skatte langs vandkanten. Oplev den magiske følelse af at tiden står stille på en af de små øer i Det Sydfynske Øhav. Hop f.eks. ombord på færgen og lad dig betage af Skarøs og Drejøs rolige atmosfære og natur.

For den eventyrlystne familie venter der store oplevelser i området med Egeskovs fortryllende slotshave og Ærøskøbings brostensbelagte gader og stemning.

Tag familien med til sommer i Svendborg, og nyd det gode liv sammen.

Tag forbi Frederiksø - byens åbne ø

Frederiksø i Svendborg er en historisk ø med moderne aktiviteter, beliggende i Svendborg Havn. Øen, der tidligere var en del af byens maritime industri, fungerer i dag også som et kulturelt og kreativt centrum. Her finder du kunstgallerier, værksteder, hyggelige caféer og koncertsteder, som tiltrækker kunstnere og besøgende fra nær og fjern.

Børnene kan hygge sig på skatebanen og i parkourbanen, udforske øen og nyde udsigten over Svendborgsund og se færgerne, lystbåde og de gamle træskibe sejle forbi på vandet.

Hygge Frederiksø
Foto: Mads Bordinggaard
Frederiksø i Svendborg
Foto: Mads Bordinggaard

Frisk på en dagstur?

Tag en dagstur fra Svendborg til enten Ærøskøbing eller Egeskov Slot og oplev autentisk charme og historiske eventyr. Besøg Ærøskøbing med færgen fra Svendborg Havn, og nyd den gamle by med brostensbelagte gader, farverige huse og hyggelige caféer. Eller udforsk Egeskov Slot med sit imponerende renæssanceslot, smukke haver og spændende museum.