Naturama

Foto: VisitSvendborg
Attraktioner
Museer
Adresse

Dronningemaen 30

5700 Svendborg

Kontakt

E-mail:post@naturama.dk

Telefon:62 21 06 50

Website

Hjemmeside

VELKOMMEN TIL NATURAMA I SVENDBORG

 Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle i et naturteater med lys, lyd og film. Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin. Stig til vejrs og bliv fascineret af mere end 500 fugle.

 Masser af aktiviteter på Naturama

Løs sjove opgaver og bliv klogere på dyr, klæd jer ud, ro om kap med isbjørnen, tag med på rundvisning og oplev videnskabsteater for fuld udblæsning.

 

Særudstilling - Dinosaurfamilier

Dinosaurerne er kommet til NATURAMA. Oplev sjældne rekonstruktioner af dinosaurfamilier, deres æg og reder. Se skelettet af en 13 meter lang Tarbosaurus, som den så ud for 70 millioner år siden og ægte forsteninger af dinosaur æg.

 Hvad vil du gøre hvis du selv står foran en dinosaurus? Måske får du chancen på Naturama, hvor vi har vores egen T-Rex, som du kan være heldig at møde på museet, når den af og til går rundt blandt museets andre dyr.

 

Særudstilling - Naturens Juveler (fra påske 2019)

Oplev naturens skatte, fortolket af de bedste danske, europæiske og asiatiske guld- og sølvsmede.

Særudstillingen præsenterer unik smykkekunst i tæt sammenhæng med Naturama’s permanente samling. Over 30 smykkekunstnere præsenterer hver et ikonisk kunstværk frembragt i guld, sølv og ædelstene. Hvert unikke smykke er skabt med inspiration fra dyrenes helt specielle karaktertræk.

 

Det er vores ønske at du med dit besøg bliver inspireret til at passe på naturen.

 

Adresse

Dronningemaen 30

5700 Svendborg

Følg på:

Sidst opdateret af