Gå til indhold
©  Foto:

Naturama

Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle i et naturteater med lys, lyd og film. Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin. Stig til vejrs og bliv fascineret af mere end 500 fugle.

Masser af aktiviteter på Naturama

Løs sjove opgaver og bliv klogere på dyr, klæd jer ud, ro om kap med isbjørnen, tag med på rundvisning og oplev videnskabsteater for fuld udblæsning.

Særudstilling 2022: “Fortidens Monstre” 
Alle er fascinerede af dinosaurene. De store dyr som gik rundt på kloden for 70 millioner år siden. Men hvad kom før de store dinoer? Det gjorde ”Fortidens Monstre”. Tilbage i Permtiden for 270 millioner år siden gik de på en klode, som kun bestod af et enkelt kæmpe kontinent. 

Mange af dyrene var barske rovdyr – store, stærke og med kæmpe tænder. En padde eller salamander som kan dræbe med et snuptag! Andre forblev små men så til gengæld ret bizarre ud med sære gevækster og farver. Dyrene fra dengang uddøde i den største masseuddød, som verden endnu har set. Global opvarmning på op mod 10 grader gjorde jorden til en ørken og næsten 90% af alt liv forsvandt. 

Oplev de store livagtige dyr i særudstillingen ”Fortidens Monstre” og bliv ikke forskrækket hvis de udstillede dyr bevæger sig eller afgiver sære lyde. 

Del dine øjeblikke fra Svendborg med os: