Gå til indhold
gågade Svendborg Aften
Efterår

Shopping i Svendborg

Foto:Knud Mortensen&SvendborgEvent

Med sin enestående kombination af vand, havn, latiner- og gågadekvarter er Svendborg en af Danmarks hyggeligste steder at handle, Her er liv og leben på hvert gadehjørne med små specialbutikker, kunsthåndværkere og hyggelige caféer. Hver lørdag er der marked på Torvet. Begynd din slentretur på Havnepladsen og tag Brogade og Sankt Peder Stræde mod centrum. Sæt kursen mod gågaden Gerritsgade og slut turen på Møllergade med udsigten over den livlige lystbådehavn.

Made in Svendborg

Danmarks første Cittaslow-by er en by med mange spændende butikker, udstillinger, spillesteder, kulturfestivals og oplevelser. På markeder, i restauranterne og butikkerne finder du alt det bedste fra marker og haver, stalde og bryghuse. En by med fokus på kvalitet i tilværelsen og tid til at leve det gode liv.

I dag stortrives de kreative erhverv på Storfyn. På gader og stræder bliver du mødt af skulpturer og små butikker med glad, keramik, kunsthåndværk og unika.

I Svendborg er der ikke langt fra det ene galleri til det næste. Her kan du gå på opdagelse og se værker af såvel lokal som internationale anderkendte kunstnere.

Del dine øjeblikke fra Svendborg med os: