Galleri

Gallerier

Foto: SvendborgEvent

I dag stortrives de kreative erhverv på Sydfyn. På gader og stræder bliver I mødt af skulpturer og små butikker med glaskeramik, kunsthåndværk og unika.

I Svendborg er der ikke langt fra det ene galleri til det næste, og der er derfor rig mulighed for at nærstudere kunsten på de forskellige gallerier. Gå på opdagelse i en eller flere af de nedenstående gallerier og oplev værker af både lokale, nationale og internationale kunstnere.

Liste
Kort
Atelier LINDA RIBER
Foto: VisitSvendborg

Atelier LINDA RIBER

Atelier LINDA RIBER

Er mit smukke lokale i forlængelse af mit værksted. Af og til afholdes særlige events som arrangementer og udstillinger i Atelieret.

Det er min intention at aktiviteter i Atelier...

Læs mere

Atelier Clot, Bramsen & Brunholt

Paris' ældste litografiske værksted - grundlagt i 1896 - har åbnet galleri og værksted smukt placeret på Frederiksø ved havnen i Svendborg. Lokalerne har tidligere huset Svendborg Skibsværft og emmer ...

Læs mere
Galleri Bag døren
Foto: VisitSvendborg

Galleri Bag døren

Velkommen til Svendborgs mindste galleri på 90x180cm

Læs mere
Galleri BAK
Foto: VisitSvendborg

Galleri BAK

GALLERIET


• er beliggende på det vestlige Tåsinge ved Vornæs Skov og Vornæs Jollehavn.
• har til huse i privat bolig og formidler kunst til private samt til virksomheder.
• formidler salg af kunst via ...

Læs mere
SAK Kunstbygningen
Foto: VisitSvendborg

SAK Kunstbygningen

Kunstbygningen har skiftende udstillinger samt en permanent samling af værker af billedhuggeren Kai Nielsen (1882-1924).


Årets rundt er der skiftende udstillinger, hvor de kan se udstillinger med:

M...

Læs mere
Galleri DGV
Foto: Galleri DGV

Galleri DGV

Galleriet udstiller løbende dansk og international kunst i deres store lyse lokaler med udsigt over Svendborgsund og Christiansminde park, kun 30 minutter gang fra Svendborg centrum.

Læs mere
logo
Foto: Galleri Flintholm

Galleri Flintholm

Galleri Flintholm går ikke de konventionelle veje, når det kommer til at udstille kunst. Vi organiserer pop-up gallerier, fejrer kunst og kunstnere og tilbyder spændende oplevelser og muligheder for kunstsamlere og kunstelskere.

Læs mere
kunst
Foto: Galleri Storm

Galleri Storm

I Galleri Storm udstiller vi egne og andre kunstneres værker – vi sammensætter udstillinger, så de udgør en oplevelsesmæssig helhed. Galleri Storm er et udstillingsvindue til kunsten, som bliver set af mange.

Læs mere
Galleri i Svendborg
Foto: Galleri Q

Galleri Q

Vores vision er at skabe et levende og mangfoldigt kunstnerisk univers, der spiller æstetisk sammen. Vores værker spænder fra akvarel, akryl og grafik til smykker, bronze, keramik og skulptur. Med denne mangfoldighed af kunst og kunsthåndværk håber vi at vække folks nysgerrighed.

Læs mere