©  Foto:

Galleri DGV

Galleriet udstiller løbende dansk og international kunst i deres store lyse lokaler med udsigt over Svendborgsund og Christiansminde park, kun 30 minutter gang fra Svendborg centrum.

Udstilling SELECTED
Viera Collaro, Ruth Campau, Mads Gamdrup, Eske Kath, Morten Løbner Espersen

Galleri DGV skyder udstillingsåret i gang d. 1. februar 2024 med gruppeudstillingen SELECTED, hvor vi præsenterer nogle af Danmarks førende samtidskunstnere. Oplev Viera Collaro, Ruth Campau, Mads Gamdrup, Eske Kath og Morten Løbner Espersens værker i dialog med hinanden og omgivelserne på Galleri DGV i en udstilling, hvor farver, lys og materialer er i fokus.

På udstillingen vil man kunne opleve ikoniske lysværker af Viera Collaro, monumentale og farverige landskabsmalerier af Eske Kath, Mads Gamdrups nyskabende, monokrome malerier i ren pigment, Ruth Campaus modige og særegne værker i bemalet mylarfolie og Morten Løbner Espersens vilde og eksperimenterende keramiske værker.

Udstillingen kan ses fra 1. februar 2024 - 12. maj 2024.

De 5 Planeter

Værket De 5 Planeter, skabt af kunsteren Viera Collaro, er integreret i facaden af sportshallen på den trafikale hovedfærdsåre Dronningemaen i Svendborg, hvor det vil være en daglig  kunstoplevelse for elever og lærere på Haahrs Skolen og ligeledes for de mange forbipasserende trafikanter.

Til værket er der blevet skab en lydfortæller som går bag om værket. Her kan du bl.a. høre om kunstnerens tanker bag værket og hvad eleverne på skolen tænker, når de kigger på det lysende kunstværk.

Sådan gør du

Du kan finde lydfortællingen ved at besøge værket og scanne QR koden på værkskiltet på sportshallen eller lyt til den på Galleri DGVs hjemmeside.

Lysværket er tændt hver dag kl. 07.00 - 09.00 og igen fra kl. 15.30 - 20.00.

 

ÅBNINGSTIDER : Check hjemmeside www.galleri-dgv.dk og sociale medier for åbningstider