Gå til indhold
©  Foto:

Galleri DGV

Her udstilles løbende dansk og international kunst i store lyse lokaler med udsigt over Svendborgsund og Christiansminde park, kun

30 minutter gang fra Svendborg centrum.

Udstilling Katrine Ærtebjerg

Kathrine Ærtebjerg viser sin kunstneriske spændvidde inden for maleri, papirarbejder, objekter og lyd i en ny soloudstilling. Karakteristisk for malerierne på udstillingen, er måden Ærtebjerg har arbejdet med en form for negative rum, hvor det ikke-synlige manes frem, som var der tale om den ældste form for fotografi, cyanotypi, eller om moderne teknologier som røntgen eller MR-scanninger, der gennemlyser kroppen og afslører benbrud, sygdomme
og indre fysiske tilstande, der ikke umiddelbart kan ses, men måske fornemmes og mærkes. Det er næsten som om at værkerne er blevet lagt i en magisk mikstur, der fremkalder usynlige aspekter og forbindelseslinjer, som vi ikke kan se med det blotte øje, men som alligevel er både livsdannende og skæbneformende.

Udstillingen kan ses fra 6. maj - 20 augsut 2023

De 5 Planeter

Værket De 5 Planeter, skabt af kunsteren Viera Collaro, er integreret i facaden af sportshallen på den trafikale hovedfærdsåre Dronningemaen i Svendborg, hvor det vil være en daglig  kunstoplevelse for elever og lærere på Haahrs Skolen og ligeledes for de mange forbipasserende trafikanter.

Til værket er der blevet skab en lydfortæller som går bag om værket. Her kan du bl.a. høre om kunstnerens tanker bag værket og hvad eleverne på skolen tænker, når de kigger på det lysende kunstværk.

Sådan gør du

Du kan finde lydfortællingen ved at besøge værket og scanne QR koden på værkskiltet på sportshallen eller lyt til den på Galleri DGVs hjemmeside.

Lysværket er tændt hver dag kl. 07.00 - 09.00 og igen fra kl. 15.30 - 20.00.

 

ÅBNINGSTIDER : Check hjemmeside www.galleri-dgv.dk og sociale medier for åbningstider

Del dine øjeblikke fra Svendborg med os: