Jul i Svendborg

Foto: Knud Mortensen

Julen er en hyggelig tid og det er ingen undtagelse i Svendborg

Julen og december måned kan noget helt særligt, Svendborg er altid en hyggelig by at besøge, men i december måned skruer vi helt op for hyggefaktoren. Gaderne og stræderne i Centrum er blevet pyntet med granguirlander, og samtidig er flere af byens store træer og bygninger blevet gjort klar med julelys, så når man kommer til Svendborg, får man den helt rigtige fornemmelse af jul.

Det hele starter med at vi tænder for byens store juletræ d. 29. november 2019, og resten af december måned bliver det kun bedre og bedre, når vi får besøg af julemanden, der bliver nisseoptog, der er hyggelige julemarkeder og meget, meget mere.

Og føler du ikke helt at du kan komme i julestemning så besøg et af julemarkederne, tag til en julekoncert eller besøg vores Juletorv, som har åbent de tre weekender op til jul.

Julens aktiviteter og arrangementer

Juleprogram i byen 2019

Se hvad der sker i byen hele december måned. Kom forbi det nye Juletorv, kør i hestevogn gennem byen og klap et af julemandens rensdyr.

Julemarkeder

Det er ikke noget så hyggeligt, som at gå gennem et julemarked, smage de brændte mandler og nyde et glas gløgg.

Julekoncerter

Kom i julestemning ved at tage til en af de mange julekoncerter i Svendborg. mange af koncerterne er efterhånden blevet til tradition, det er også kommet et par nye til.