
Kulinariske HØST oplevelser
Efteråret i Svendborg byder på smagfulde oplevelser. Flere af byens spisesteder har særlige menuer og retter, der giver dig mulighed for at nyde årstidens råvarer og hyggelige stunder – uanset om du er til klassisk dansk mad, nye smagsoplevelser eller et godt glas vin.

Højrebsbuffet i Efterårsferien
Hotel Svendborg byder i efterårsferien på deres populære højrebsbuffet – spis alt, hvad du kan. Her kan gæster invitere familie og venner til en velsmagende oplevelse i hotellets hyggelige restaurant, hvor der er god plads til både store og små.

Til middag med H.C. Andersen på Broholm Slot
Broholm Slot invitere til en en eftermiddag og aften fuld af sanseindtryk og H.C. Andersen som centrum. Dagen byder på boglancering, foredrag og fortællinger, efterfulgt af varm chokolade, klassiske kager og rundvisning. Senere serveres crémant i stuerne, inden gæsterne kan nyde en femretters middag i Thorvaldsen Salen, inspireret af H.C. Andersens jubilæumsmiddag i 1869.
Under Uret til Gastro Week
Under Uret deltager i Gastro Week med en 4-retters menu, hvor kvalitet og kreativitet går hånd i hånd. Menuen byder bl.a. på blinis med artiskokcreme og duroc skinke, friteret æg med håndpillede rejer, oksefilet af Black Angus og belgisk chokoladelagkage. Midt i Svendborgs historiske centrum skaber Under Uret en varm atmosfære og mindeværdige madoplevelser, hvor sæsonens råvarer altid er i centrum.

Efterårsbrunch for hele familien
Cafe Svend inviterer hele familien til at starte dagen med en lækker buffetbrunch. Her er noget for enhver smag og alder, og de mindste kan hygge sig i caféens legehjørne. Til dagen findes også tegneredskaber frem, så børnene kan udfolde sig kreativt, mens de voksne nyder brunchen i rolige rammer.
Broholm Slot til Gastro Week
Broholm Slot præsenterer en kreativ, sæsonbestemt 4-retters menu til Gastro Week. Retterne tager afsæt i sydfynske råvarer og byder bl.a. på dådyr, frisk fangst, fasan og dessert med kvæde og jordskok. I de historiske rammer nær Gudme skaber Broholm en stemningsfuld madoplevelse, hvor lokale råvarer, håndværk og fynsk idyl går op i en højere enhed.

Fællesspisning på BaggårdTeatret
BaggårdTeatret inviterer til fællesspisning, hvor kunsten møder måltidet. I forbindelse med forestillingen RØR MIG RØR MIG IKKE dækkes langbordet til social dining, hvor publikum og kunstnere deler mad og samtaler. Menuen er 100 % vegetarisk og tilberedes af Mias Ø med lokale råvarer fra det sydfynske spisekammer.

Vinsmagning og teatertapas med Økologisk Vinimport
BaggårdTeatret inviterer i forbindelse med The Sex Lives of Puppets til en eksklusiv vinsmagning med tapas. Inge og Klaus fra Økologisk Vinimport i Møllergade præsenterer fire økologiske og biodynamiske vine fra små spanske vingårde, ledsaget af tapas som sortfodsskinke, tortilla og fiskekonserves.
Besøg de lokale producenter
Gå på opdagelse hos de lokale producenter og se hvad den fynske muld har og byde på.