©  Foto:

Vindeby Lystbådehavn, Tåsinge

Vindeby Havn på Tåsinge er en charmerende havneby beliggende på den nordvestlige del af øen, omgivet af naturskønne omgivelser og en idyllisk atmosfære.

Denne maleriske havn byder på en imponerende udsigt over Det Sydfynske Øhav, og dens beliggenhed gør den til et ideelt udgangspunkt for maritime eventyr. Med sin placering på Tåsinge er Vindeby Havn omgivet af enestående naturskønhed og er et roligt tilflugtssted for dem, der ønsker at nyde havets brusen og frisk luft.

Hvis du hellere vil udforske landelen, er det muligt at tage bussen f.eks til Svendborg er der busholdeplads på havnen. Det er også muligt at udførste Tåsinge til fods. Bevæger man sig fra havnen til venstre af Troensevej kommer du først til Vindebys egen skønne strand ”Karla´s Plads” som ligger i fortsættelse af havnen. Følger du derfra vejen til Vindebyørevej på venstre hånd kan du gå en tur ud på Skansen som er et smukt naturområde.

Følger du Vindebyørevej videre kommer du til selve Vindebyøre, hvor det er muligt at leje kajakker mm eller du kan tage en pause på et stort grønt område hvore der også er en legeplads med geder og kaniner. Fra det grønne område er der adgang til stor dejlig strand samt anløbsbro for Sundfarten M/S Helge.