
© Foto:
Spis Geoparken på Hotel Christiansminde
Under Geopark Dage serverer Hotel Christiansminde en sæsoninspireret menu med lokale råvarer og smage, der hylder forårets komme.
Hotel Christiansmindes køkken skaber velsmagende og genkendelig mad med fokus på friskhed, kvalitet og nærvær – altid tilberedt med hjertet. Beliggenheden mellem skov og vand er en naturlig inspirationskilde, og det afspejler sig i retterne, som både trækker på lokale råvarer og årstidens bedste smage.
Menu
- Forret: Smørdampet hvide asparges med håndpillede rejer og luftig hollandaise
- Hovedret: Duroc mignon med øl og salvie- grillede løg og ristede asparges med nye kartofler samt Grimberg sauce.
- Dessert: Jordbær tærte – hvis chokolade- jordbær gele -jordbær sorbet
Geopark Dage i Geopark Det Sydfynske Øhav
Arrangementet er en del af Geopark Dage, hvor du kan opleve friluftsaktiviteter, lokal mad og ny viden om den lokale natur-, kultur- og geologi-historie i UNESCO Global Geopark Det Sydfynske Øhav.
Se hele programmet for Geopark Dage 2025