©  Foto:

Puch Maxi Sydfyn kør selv tur

Hos vandrerhjemmet Danhostel Svendborg har I mulighed for at drage på eventyr på en af deres flotte gamle Puch Maxier.

Fra de små velsmurte maskiner kan turen tage jer til Svendborg og omegn, hvor der både venter byliv, masser af sjove historier og ikke mindst enestående natur og landlig idyl langs områdets mange små landeveje.

Med en Puch Maxi tur får I både vind, vejr og naturens dufte helt ind på livet, imens fuglekvidren blandes med den ikoniske lyd fra Puch Maxien.

Den stilsikre klassiker åbner op for et hav af sjove påfund og ture – I skal blot spænde hjelmen, hive i gashåndtaget, og udleve jeres indre Polle fra Snave. Når I tager på en Puch Maxi tur, er det jer der bestemmer hvad turen bringer. 

De små fine knallerter står klar til netop jeres udflugt, og Danhsotel Svendborg hjælper gerne med gode idéer til destinationer eller ruter i området. Hvis I ønsker at krydre jeres Puch Maxi tur med fortællinger om Svendborg og masser af røverhistorier, kan turen kombineres med en guide der guider jer hen til de sydfynske perler.

Når du lejer en Puch Maxi, får du naturligvis også stillet en hjelm med det rigtige look til rådighed, og der kan også lånes refleksveste hvis outfittet skal være fejlfrit.