Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde er skabt for alle, der trænger til et godt sted at være, et godt sted at lære, et godt sted at feste eller et godt sted at spise. Uanset om du kommer én, to eller mange, vil du føle dig hjemme og genkende alt dét, du elsker, også selvom du aldrig har været her før.

Hos os får du følelsen af frihed midt i naturen ved skov og vand, og kun et stenkast fra den hyggelige by. Hver dag mærker vi alle den gode energi på stedet, og vi glæder os til, at du som gæst smittes af overskuddet.

Vi har 98 værelser, der alle har det til fælles, at de er inspireret af naturen omkring os og emmer af den gode følelse af Svendborg. Livets lethed og muligheder, lyset, vandet og begejstringen har bestemt vores farvevalg, materialer, indretning og møbler. Det åbner både sindet og lysten op, så du er omdrejningspunkt for alt dét, der kan ske.

Vores helt store interesse er at få mennesker til at mødes og berige hinanden. Vores beliggenhed, rammer og faciliteter er heldigvis som skabt til at give plads til ro, fordybelse, begejstring, nye tanker og god energi. Uanset om det er et møde, restaurantbesøg, selskab eller hotelophold.

Husk! Hvis jeres firbenede hundeven skal med, har vi særlige værelser, I kan dele oplevelsen i. Alle værelser og fællesområder er røgfrie, og adgangen til de fleste værelser er via trapper.

Uanset hvilket værelse, du vælger, får du et lækkert badeværelse, din egen terrasse eller altan og en god internetforbindelse, så du let kan dele dine gode oplevelser.

Mere end halvdelen af værelserne har udsigt over Svendborgs dejlige sund. Alt det praktiske er tilrettelagt og gennemtænkt – også parkeringen.

På Hotel Christiansminde er det let at have det fantastisk.

Christiansminde gæstfrihed går aldrig af mode.

Del dine øjeblikke fra Svendborg med os: