Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Christiansminde

Velkommen til Hotel Christiansminde – Danmarks smukkest beliggende resort – hvor ellers er naturen så tæt på?... 

Den naturskønne beliggenhed helt ud til vandet, en del af det smukke sydfynske øhav, et helt unikt sted at mødes uanset anledning eller tidspunkt. Er du til Ferieophold, Weekendophold, Aktivferie (cykelferie, MTB-ferie, vandreferie, kajakferie eller golf) – så har vi faciliteterne, der gør det nemt for dig.

På Hotel Christiansminde ønsker vi ikke kun glade gæster – men begejstrede gæster.

Oplev de fantastiske refleksioner af lyset i vandet og den friske saltvandsduft. Under et ophold på Christiansminde kan man lade sig inspirere af disse pragtfulde omgivelser med ro og velvære. Eller du kan benytte den smukke natur til en løbetur, kajak eller noget helt tredje for et aktivt udeliv. 

Søger du et godt spisested med Danmarks flotteste udsigt, så kan vi også tilbyde dette. Her er stor respekt omkring årstidens råvarer, hvor man finder inspiration til dagens menu allerhelst fra det sydfynske spisekammer. 

Hotel Christiansminde har 98 dejlige værelser og lejligheder – alle værelser er med sydvendt balkon eller terrasse, hovedparten også med en fantastisk udsigt ud over vandet og naturen.

Værelserne er alle beliggende på skråningen ned mod det smukke Svendborgsund.

På alle værelser er der eget badeværelse, hårtørrer, telefon, gratis trådløst internet og gratis kaffe/the.