©  Foto:

Bøsøre Strand Feriepark - Eventyrbadeland

På First Camp Bøsøre Strand finder du et af Fyns bedste badelande, hvor der er plads til sjov og afslapning – både udendørs og indendørs.

Hele familien kan holde ferie med badeland med solbadning til de voksne, og vandrutsjebaner til børnene.

Ferie med badeland – Indendørs og udendørs vandland på Fyn

Det er en stor fornøjelse at se, hvordan både de lokale i området og de overnattende gæster har glæde af badelandet her på Fyn. Det indvendige badeland er indrettet i tre niveauer med en sauna øverst. Her kan man sidde og nyde den utrolig flotte udsigt over Storebælt.

Det øverste bassin er 80 cm dybt, her kan du prøve deres Surfing Hill, som er en af vandrutsjebanerne. Fra den havner du i det store bassin, som er 128 cm dybt. Badelandets børnebassin er 30 centimeter dybt, hvor børnene kan plaske i det varme vand.

Gå på eventyr i rutsjebanerne

I badelandet er der fire vandrutsjebaner. Den højeste er hele 6,5 meter, og den laveste er kun 1 meter. Alle rutsjebaner har af sikkerhedsmæssige årsager alle sammen lukkede rør.

I deres spabade kan du få masseret hele kroppen i det 37 grader varme vand, så du kan blive helt afslappet og afstresset. Mens dine børne pjasker i de små bassiner i  badelandet, kan du selv tage en slapper på en af vores solsenge. Bøsøre har således både et badeland til børn og et wellness-fokus, som kan møde de voksnes behov.