sundets stilhed kort

Audio-Walk med Sundets Stilhed

Foto: BaggårdTeatret

Sundets Stilhed er den første dramatiserede lydfortælling, som er produceret af BaggårdTeatret. Usynligt teater kalder vi det. En helt ny måde at lave teater på, og en ny måde at fortælle egnens kulturhistorie.

Som publikum går du ruten fra Maritimt Center på havnen i Svendborg til Brechts Hus på Skovsbostrand 8. Turen er 6 km lang, og du lytter til Sundets Stilhed, mens du går, og kan orientere dig i det tegnede kort i folderen her. Følg vores røde Audio-Walk-skilte, behold telefonen i lommen og nyd turen. Der vil være stille på noget af turen – lyden kommer, når du går ind i en ny GPSzone. Får du brug for det, så brug GPS-kortet i app’en til at finde vej.

Sundets Stilhed portrætter

Foto:BaggårdTeatret

I lydfortællingen krydser du sporene af seks forfattere, der alle bor eller har boet i Svendborg. Først møder du de tre nulevende forfattere Josefine Ottesen, Mikael Josephsen og Jesper Wung-Sung. Herefter træder du over i de dødes rige, hvor Karin Michaëlis, Tom Kristensen og Bertolt Brecht vækkes til live for at gøre dig følge på en del af rejsen.
 

Sundets stilhed portrætter

Foto:BaggårdTeatret

Forestillingen handler om Sydfyn som tilflugtssted og om at finde ro. At finde et sted at ånde ud, at nærme sig det åbne sund. At skrive som en vej ud og at skabe sin egen historie, skridt for skridt, ord for ord. At få fodfæste. Hvad vil det sige? Hvad er din vej i livet, hvilke valg har du selv truffet, og hvilke har du arvet? Kan du se mågens flugt? Er du klar til at tage det første skridt? Kom lad os gå!

Sådan gør du

  1. Download app’en BaggaardTeatret
  2. Køb turen Sundets Stilhed (79 kr. / 10 Euro)
  3. Tillad app’en at anvende GPS og notifikationer altid
  4. Husk hovedtelefoner
  5. Start Sundets Stilhed og gå turen. Den tager ca. 2,5 time
  6. Brug GPS-kortet i app’en, hvis du farer vild på ruten
  7. Når du er nået til Brechts Hus, kan du tage en bus eller taxa tilbage til Svendborg
  8. Vi anbefaler, at du går i dagslys, i gode travesko og har vand med på turen. Anbefales fra 16 år

God tur

Sundborgsundbroen

Foto:BaggårdTeatret