julekoncert

Julens Koncerter

Foto: DR Bigband

Man kan næste ikke sige jul uden at sige julemusik. I december har du mulighed for at kommer rigtig i julehumør og deltage i en af årets julekoncerter i Svendborg.

Koncerter

Kirkekoncerter - 24. november - 31. december

Julen er fyldt med traditioner, for mange er det at tage i kirke en af dem. Hele December igennem kan du opleve forskellige kirkekoncerter som hjælper dig med at komme i julestemning.

julekoncert
Foto: Borgerforeningen Svendborg Teater

Stig Rossen Årets julekoncert - 26. november

Glæd dig til Årets julekoncert med Stig Rossen og gæstesolist

Julekoncert
Foto: Borgerforeningen Svendborg Teater

Sigurds Jul - 27. november

Sigurds Jul er en hyldest til den traditionsrige jul, som vi kender og elsker, og der bliver rig lejlighed til at synge med, grine og blive rørt.

Jul i DR Bigband - 1. december

DR Big Band spænder rensdyrene for den store jazzslæde og tager på juleturné med sidste stop i DR Koncerthuset. I gavesækken har musikerne helt særlige musikalske julegaver til både publikum og hinanden – fra storswingende juleklassikere til poetiske vintermelodier og spraglede musikalske overraskelser.

André Rieus White Christmas - 2. og 3. december

For mange mennesker er julen den mest fantastiske tid på året. I år falder julen tidligt med André Rieus særlige biografudgave White Christmas ─ en fejring du aldrig vil glemme. Fra første bjældeklang vil du blive fortryllet af den uforlignelige juleatmosfære i Andrés smukke vinterlandskab