VisitSvendborg
Drejø vejviser

Drejø

Drejø er en stor naturoplevelse med et rigt fugleliv og et varieret terræn. Øen byder på gode bade- og fiskemuligheder. Her kan du være heldig at se hvide dådyr og rørhøge.

Midt i Det Sydfynske Øhav ligger Drejø med sine ca. 70 indbyggere. Øen ligger lige langt fra Ærø, Fyn og Tåsinge, og derfor opstod udtrykket, at Drejø ligger "midt i verden".

Drejø By er en idyllisk landsby med flere smukke bindingsværkshuse- og gårde, der overlevede en omfattende brand i 1942. Det fortælles, at en uforsigtig tækker, der bankede sin pibe ud, var skyld i branden.

På øen er der kro, købmand, teltplads, egnsmuseum, café og flere spændende gårdbutikker med lokalt producerede varer. Besøg øens egen hjemmeside og få det fulde overblik.

Tag cyklerne med på turen til Drejø. Fra færgelejet er der blot fire km på tvært af øen over Drejet, som er en smal landtange med vand på begge sider, Turen ender ude på klinten helt mod vest, hvor der venter en storslået udsigt. Gammel Havn på nordsiden bør også ses, og det bedste sted at bade er Bækkildestrand på sydsiden. Øen byder også på gode bade- og fiskemuligheder. 

Øen ligger fem kvarters sejlads fra Svendborg og man kan se fartplan og købe billetter her.

Læs mere om Drejø her.