Turistbutikken

Kulinarisk Velkomstcenter

Foto: VisitSvendborg

Find vej til de lokale producenter og gårdbutikker og bliv inspireret af de lokale produkter.

I den historiske bygning, Maritimt Center Danmarks Pakhus fra 1873, der ligger ved havnen i Svendborg, forenes to af byens stoltheder: Det levende maritime miljø og den gode smag af de fristende, lokale fødevarer, der vækker sanserne til live.

Det gamle pakhus har gennem årene været vidne til lastning og losning af varer, når sejlskibene bragte deres last til og fra øerne. I dag fortsætter historien i det kulinariske velkomstcenter, hvor reolerne prydes af et rigt udvalg af specialiteter fra små, lokale producenter. Her findes en skattekiste af øl, vin, Skarø-is og andre lækre varer, der kan forkæle smagsløgene. Og de akkompagneres af håndlavede kunstværker fra lokale producenter.

Med dette velkomstcenter får både turister og lokale inspiration og hjælp til at planlægge deres helt egen udflugt til producenter og gårdbutikker. Her står kort, brochurer og færgeplaner til fri afbenyttelse, og personalet står parat til at dele de bedste insider-tips. Måske en spændende rute med fokus på øl, chokolade eller vin?

 

Adresse:

Havnepladsen 2

5700 Svendborg

Find åbningstiderne her.