fynske specialiteter

Kulinarisk Velkomstcenter

Foto: SvendborgEvent

Find vej til alle de lokale producenter og gårdbutikker og bliv inspireret af de lokale produkter.

I det 140 år gamle pakhus på havnen i Svendborg forenes to af Svendborgs stoltheder, nemlig det maritime miljø og den gode smag af alle de fristende, fynske fødevarer.

Her er der gennem tiden blevet lastet og losset, når sejlskibene bragte varer til og fra øerne. I dag føres historien videre i det kulinariske velkomstcenter, hvor hylderne bugner af specialiteter fra alle de små, lokale producenter. Her er øl, vin, vand, lækker æblemost, is fra Skarø og hjemmelavet lakridskonfekt fra Ærø.

Tanken er, at både turister og lokale kan få hjælp til at planlægge deres helt egen tur rundt til producenter og gårdbutikker. Kort, brochurer og færgeplaner er til fri afbenyttelse, og personalet står klar til at øse af deres bedste tips, for eksempel en øl-, chokolade- eller vinrute rundt i området. 

Find åbningstiderne her.