Gå til indhold
Julelys i træ

Julemarkeder 2022

Foto: Andreas Bastiansen

Det er ikke noget så hyggeligt, som at gå gennem et julemarked, smage de brændte mandler og nyde et glas gløgg. 

Egeskov Julemarked

På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved de ca. 100 markedsboder kan lade sig friste af alt fra kunsthåndværk til delikatesser og julepynt, og får masser af inspiration til julemåneden og gavekøb.

I Cafe Rigborg er ”Prinsessens Julebord” udstillet. Prinsesse Alexandra zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, som bor på slottet, har dækket familiens julebord. Med inspiration fra naturens og eventyrets verden, er bordet pyntet med elementer som juleroser, kogler, skovens dyr og masser af lys.

Åbent

Lørdage og søndage kl. 10.00 - 16.30

Marked har åbent følgende weekender:

d. 12. - 13. november
d. 19. - 20. november
d. 26. - 27. november
d. 3. - 4. december


Læs mere om Egeskov Julemarked på deres egen hjemmeside.

Julemarked

Foto:Egeskov Slot

Julemarked på Boltinggaard

Kom i julestemning til årets hyggeligste begivenhed på Boltinggaard Gods den første weekend i advent. 

Boltinggaard har siden 2018 skabt rammerne for julemarkedet, hvor de forvandler godset med boder overalt på gårdspladsen, i hestestalden, i godsets to store festsale samt Filmstudiet.

Igen i år er deres julemarked fyldt med hyggelige boder, som udbyder på alt fra julegodter og lækre delikatesser til julepynt og andre spændende julegaveidéer.

Der er længe åbent fredag aften så man kan nyde alle de smukke julelys vi tænder op for i gårdspladsen og rigtig mærke roen og julestemningen sænke sig. 

Åbent

Fredag d. 25. november kl. 14.00 – 19.00
Lørdag d. 26. november kl. 10.00 – 16.00
Søndag d. 27. november kl. 10.00 – 16.00

Læse mere om Boltinggaards Julemarked på deres hjemmeside.

jul og sne

Foto:Boltinggaard Gods

Julemarked - Øboerne kommer til Svendborg

Kom ned på havnen i Maritimt Centers Pakhus, når øboerne fra Drejø og Skarø kommer med julegoter. Der vil være masser af boder, Ø-specialiteter og en Ø-cafe.

Åbent

d. 26. november kl. 10.00 - 14.00

Julestue på Egeskov Mølle

Vær med når dørene bliver slået op for den årlige julestue på Egeskov mølle med flere udstillere fordelt på møllens forskellige etager, ja selv en julemand er der også at finde øverst oppe.
Der er cafe med gløgg og æbleskiver, tombola, fiskedam og jo selvfølgelig salg af mel, honning, olie, mandler og div. ting fra mølleporten. 
Der er lodtrækning på indgangs bon - fire gange i løbet af eftermiddagen - man skal være tilstede med gyldig bon når loddet trækkes - og der er gode præmier til de heldige.
Så kom og bliv i julehumør.

Åbent

Lørdag d. 26. november kl. 10.00 - 16.00

 

Egeskov Mølle julestue

Foto:Egeskov Mølle

SAK Kunstnernes Julebazar

På SAK Kunstbygning er den elskede julebazar tilbage! Her kan du gå på jagt efter unikke julegaver, besøge julecaféen, forkæle smagsløgene med brændte mandler og blive beriget med kunst, som både kan nydes og købes til julebazaren.

Åbent

Lørdag d. 26. november   
Søndag d. 27. november  

 

Julemarked

Foto:SAK Kunstbygning

Jul i Christiansmøllen

Kom forbi Christiansmøllen til et hyggeligt julemarked, her kan du både finde adventskranse, juledekorationer, juletræ eller måske du finder den helt rigtige julegave.

Åbent

d. 27. november kl. 12.30 - 15.30

Kulinarisk Julefødevaremarked

Kulinarisk Sydfyn arrangerer sammen med områdets producenter atter Julemarked i Rundbuehallen på Frederiksøen i Svendborg. Her kan der købes alt til den kommende jul, julemad, julevin, julegaver, mandelgaver og derudover er der plads til at sidde og hygge med gløgg og æbleskiver.

Åbent

Lørdag d. 17. december kl. 10.00 - 16.00
Søndag d. 18. december kl. 10.00 - 16.00
juleslik

Foto:Maria Shumova

Del dine øjeblikke fra Svendborg med os: