©  Foto:

Wichmann Optik

Hos Wichmann Optik finder du et spændende udvalg af høj kvalitet i Svendborg.

Deres butik har ligget i den flotte bygning i Kattesundet 4 siden 1994, men de startede i Møllergade tilbage i 1986. Butikken har den glæde at opleve, at mange af deres kunder har fulgt dem gennem alle årene. Måske fordi du altid vil møde den samme optiker. De bestræber sig nemlig på at den optiker, der løser dit synsproblem, også følger sagen helt til dørs. Det gælder både fremstilling og udlevering af din brille. På den måde mener de nemlig, at du får den bedste service og det bedste produkt.

Faglighed og kvalitet er vigtig for dem, derfor samarbejder de med ZEISS om at levere de bedste brilleglas på markedet. Vejen til det perfekte syn starter med en grundig synstest, og her bruger vi bl.a. ZEISS i.Profiler til at lave en unik synsanalyse for dit syn.

Butikken har naturligvis alle de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse i butikken, og de går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle deres leverandører har været igennem strenge udvælgelseskrav. De tror på, at glade og tilfredse kunder anbefaler dem, og derfor gør de sig meget umage med at finde et brilledesign, der passer både dit ansigt og din stil. De er ikke bange for at give deres ærlige mening, men du bestemmer selvfølgelig.