©  Foto:

Optiker Finn Ravn

Optiker med tre lokale afdelinger

Få professionel hjælp i en af vores butikker

Med mange års erfaring inden for branchen er vi altid med på det sidste nye både inden for brillemoden, hvor vi forhandler alle de store mærker, men også på det faglige område. Optiker Finn Ravn har tre forskellige afdelinger på Fyn i henholdsvis Odense, Kerteminde og Svendborg.

​Uanset hvilken af vores butikker du besøger, vil du opleve en god atmosfære, høj faglighed blandt vores optikere og personale, der alle brænder for at finde den bedste løsning for dig.

​Hos os finder du altid en autoriseret optiker, og vi er blandt andet specialister inden for kontaktlinser, svagsynsoptik og klinisk optometri. I alle vores butikker har vi en kontaktlinsefabrik.

​​Optiker med personlig service og høj faglighed

Hos os er du som kunde i centrum, og vi bruger vores høje faglighed til at finde den bedste løsning for dig ud fra dine ønsker og behov. Vores optikere tager tiden til at lære dig at kende og finde ud af dit konkrete behov.

​Vi ved, at der ikke findes én løsning, der passer til alle. Alle vores kunder er unikke og har individuelle behov. Vores optikere gør alt for at finde den helt rette løsning til dig – uanset om det er en klassisk brille, en sportsbrille, kontaktlinser eller en vild og modig brille.

Vi ser frem til at give dig verdens bedste service i en af vores butikker.