©  Foto:

Ø Festival Langeland 2024

25-27/7 Musik på Langeland til os alle ~ sammen

Good Boys Agency og Foreningen Langeland Sammen arrangerer festival - til os alle sammen, i samarbejde med Broløkke Herregård og GAARDHAVEN.

Nært og kært

Festivalen vil igen gøre Langeland til et knudepunkt, når det gælder fællesskab og oplevelser. Ifølge arrangørerne skal festivalen emme af Langeland. 

Derfor ønsker festivalen at inddrage lokale aktører, der kan vise Langeland frem for besøgende i uge 30. Øen åbnes op, når både musik, kunst og aktiviteter kan opleves. Med seks oplevelsesdage vil besøgende kunne nyde øens mange aktiviteter, smage lokale råvarer og blive beriget med farvestrålende værker, finurligt håndværk og keramik fra det levende kunstmiljø og sidst men ikke mindst opleve Langeland fra vandet. 

Intentionen er at sende festivalens mange tusinde gæster ud på øen for at opleve og blive forelsket i øen dagene op til festivalen. Men også under festivalen i dagene torsdag, fredag og lørdag vil man om dagen kunne kombinere oplevelserne på Langeland med fed musik, lokal mad og drikke, samt oplevelser for store og små i de tre programsatte dage. Kort sagt - Festivalen skal leve både på og uden for festivalpladsen.

Musik på Langeland

Musik på Langeland er en seks dages festival med tre oplevelsesdage og tre programsatte dage.

Langelands nye festival finder sted sommeren 2024 i uge 30 fra d. 22 til d. 28. juli. 

De programsatte dage, der kan købes billet til bliver torsdag, fredag og lørdag d.25. - 26. - 27. juli. 

På plakaten i 2024 

GULDIMUND

Tina Dickow

Anne Linnet 

Alex Vargas 

Karl William 

og mange, mange flere - se det fulde program her