©  Foto:

Kammerateriet

Kammerateriet på Frederiksø

Kammerateriet er det pulserende sommerliv på kajen. De store koncerter i Værftshallen. De intime koncerter på Kammerateriet.
Den funky cocktailbar i de rå rammer. Den hyggelige strandbar .
Det er Svendborg Havn fuld af liv, samvær og musik.

VORES BARER

Under Kammerateriet finder du en lille håndfuld barer, med hver deres udtryk:

Kammerateriet er strandbar, cocktailbar, voksenfest og DJ midt i Svendborg Havn.

Bogholderiet – ølbar på værftet er vores ambitiøse ølbar, der ligger lige overfor Kammerateriet på Frederiksøen. I vores ølkælder finder du flere end 250 forskellige specialøl fra hele verden. 

Frederiksøens Fiskebar er havnen nyåbnede fiskebar med take away de luxe. Vores slagnummer er det frisklavede stjerneskud af hjemmebagt brød, hjemmerørt mayo, røget færølaks og ikke mindst den friske skærisingfilet, som vi får leveret direkte fra auktionen og selv panerer. 

The Drunken Sailor er havneknejpe og fest i det høje gear – et stenkast fra havnen og midt i byens festgade. Her finder du stamborde med indbygget fadølsanlæg, fodboldborde, lykkehjul og dans på bordene torsdag, fredag og lørdag og altid helt til 03.00. 

Knæwr Kaffebar ligger midt på byens hovedstrøg og byder udover 15 forskellige økologiske kaffer også på lækkert bagværk, fristende kager, hjemmelavet iste og coldbrew-iskaffe. Find os i Gerritsgade.