skip_to_main_content

Gorilla Park Svendborg – Klatrepark

Trætopklatrepark for hele familien: 

 Trætop klatring er en fantastisk fællesoplevelse for voksne og børn i alle aldre. I den smukke sydfynske natur kun 10 min. kørsel fra Svendborg, finder du Gorilla Park. Klatreparken har 8 individuelle forhindringsbaner. Banerne er i varierende højde og sværhedsgrad, så der er oplevelser til alle uanset størrelsen på vovemod. Her kan du slå dig løs i bedste Tarzan og Jane stil i adskillige timer.

 Klatring kræver ingen specielle forudsætninger udover lysten til at have det sjovt, samt at kunne lide store mængder af frisk luft og fysisk aktivitet i skønne omgivelser. 

 Gorilla Parks letteste bane er kun 1,5 meter over jorden, med små og hyggelige forhindringer. Herefter stiger sværhedsgraden proportionalt med banenumrene, for at slutte af med den meget udfordrende King Kong bane!

 Vi benytter det patenterede og prisvindende Safe Link SSB karabinsystem. Inden du begiver dig ud i klatringens kunst, modtager du en kyndig instruktion af uddannede instruktører om sikkerhed og adfærd på banerne. Herefter er det bare at begive sig ud på "jungleeventyret" imellem trætoppene.

 Mulighederne er mange, men du kan bl.a. snowboarde, cykle og tarzan-svinge dig igennem skoven. Totalt har parken over 2,7 km forhindringsbaner med mere end 110 forskellige klatreelementer og adskillige svævebaner. 

 Vi giver fællesinstruktioner hver hele time (sidste instruktion 4 timer før lukketid), med maksimalt 40 personer pr. hold. Derfor anbefaler vi, at du booker tid før du kommer, og booker du online senest dagen før, får du også rabat.

Book online på: https://gorillapark.dk/da/booking