Fastelavn i Svendborg

Fastelavn i Svendborg 2024

Foto: SvendborgEvent

Hvor kan man fejre fastelavn i Svendborg? Se oversigten over tøndeslagning og fastelavn herunder

I år falder fastelavn i vinterferien 2024, hvilket skaber en ekstra festlig stemning for både børn og voksne i Svendborg. Fastelavn er for alle de små eventyrlystne sjæle, der elsker at klæde sig ud og deltage i den traditionsrige "slå katten af tønden"-leg. Der er flere steder i Svendborg, hvor man kan opleve den farverige fastelavnsfest. Find ud af, hvor du skal tage hen med din udklædte familie herunder.

Fastelavsarrangement
Foto: Svendborg Rabbits

Fastelavn ved Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits tager forskud på glæderne, når de onsdag d. 7. februar holder en lille fastelavnsfest forud for kampen mod BMS Herlev. De starter med at slå katten af tønden kl. 18.15 - børn og barnlige sjæle må meget gerne komme udklædt. Der bliver naturligvis kronet en kattekonge og kattedronning og mon ikke der også gemmer sig lidt lækkert i tønden? 

 

Pris: Gratis

Hvornår: 7. februar kl. 18:15

Fastelavn i Svendborg
Foto: SvendborgEvent

Fastelavn i Svendborg Bycenter

Tøndeslagning og gratis fastelavnsboller og juice til de første 200 børn!
Alle børn er velkomne til at deltage i hyggelig tøndeslagning i Bycentret. Der er tøndeslagning for tre aldersgrupper: 1-3 år, 4-7 år og 8-15 år.

Pris: Gratis

Hvornår: 10. februar kl. 11:00

Billede af fastelavn i Åbyskov Forsamlingshus
Foto: Åbyskov Forsamlingshus

Fastelavn og tøndeslagningssjov i Skårup

Vær med til en festlig formiddag, hvor både børn og voksne kan klæde sig ud som lige præcis det, de drømmer om: Superhelte, prinsesser, dinosaurer – kun fantasien sætter grænser. Ved tøndeslagningen bliver børnene delt op i to aldersgrupper, så der både bliver kattekonge og kattedronning for de små og de store eventyrere.

Udover tøndeslagning venter der sjove konkurrencer og leg, der får grinene til at boble hele formiddagen. Og hvad er en fest uden lækre sager? Støttegruppen forkæler jer med sprøde fastelavnsboller, hotdogs og masser af forfriskende saft.

 

Pris: 70,- kr. pr. deltager

Dato: 11. februar kl.11-13 

Fastelavn for børn på MASKINEN

Tag familien med ned på MASKINEN, og slå katten af tønden i flotte kostumer. Der vil være musik, sjov og ballade. I cafeen kan der købes fastelavnsboller, økologiske sodavand, varm økologisk kakao, økologisk te og friskmalet økologisk kaffe.


Pris: 30,- for børn, 0,- for voksne

Dato: 11. februar kl.13-16 

Kostumefest på Naturama

Kom og vær med til kostumefest på Naturama. Find dit bedste kostume frem, og højt humør! Lav din egen naturinspirerede maske eller deltag i kåringen af dagens bedste kostume! Glæd jer til Kåring af bedste kostume, kreativt værksted, Spørgehjørne og hør om, hvorfor dyrene klæder sig ud, og hvordan de bruger deres egne farver og forme.

 

Pris: alm. entré

Hvornår: 11. februar kl. 9:30-17:00

Fastelavn ved Christiansmøllen

Kom til tøndeslagning ved Christiansmøllen. Alle udklædte børn kan være med. Der vil være to tønder: En tønde for 4-6 årige og en tønde for 7-10 årige. Dertil kan der købes kaffe, kakao med flødeskum, juice og fastelavnsboller.

Pris: Gratis

Hvornår: 11. februar kl. 13:00-14:30

Fastelavn i Bowl’n’Fun

Kom og slå katten af tønden i Bowl’n’Fun d. 11. februar kl. 11.30. Alle børn kan deltage i årets sjoveste fastelavnsfest. Vær med til fastelavnshygge, og fejring af dette års kattekonge og kattedronning. Find udklædningen frem, og kom ned og vær med til fastelavn!

 

Pris: Gratis

Hvornår: 11. februar kl. 11:30

Billede af børn til udstillingen ANBRAGT på Danmarks Forsorgsmuseum
Vinterferie 2024
Skansen
Vinter i Svendborg