Mountainbike track med cykelister

Mountainbiking på Sydfyn og øerne

Foto: Knud Mortensen

Oplev noget af det bedste mountainbiking i Danmark.

Det bakkede landskab i Det Sydfynske Øhav er ideelt til mountainbike. Her er masser af udfordringer og mange skønne steder at sætte hjulene i sporet. De seneste år har lokale sporbyggere anlagt flere lækre MTB-spor, i samarbejde med private lodsejere, kommuner og Naturstyrelsen. Der er noget for alle.

MTB spor

Svendborg MTB spor

Sporet er ca. 9 km langt og starter og slutter i Hallindskoven, men langt størstedelen af ruten ligger i den smukke og kuperet Stevneskov.

SKOVHUGGEREN

Alle kan få glæde af SKOVHUGGEREN er er et 17 km langt mtb-spor på Sydfyn. De blå og røde spor er i en stand, så du kan køre dem året rundt.

MTB-spor i Svanninge Bakker

Ruten på 6,3 km snor sig gennem det spektakulære terræn og tilbyder mange højdemeter og smuk natur og tilbyder mange højdemeter og smuk natur.

Pipstorn Skov - Faaborg

Et lille lækkert spor på knap 4 km tæt på Faaborg by, i den kuperede Pipstorn Skov. Sporet starter ved den gamle jernbane midt i skoven.

MTB events

BISSEN MTB

BISSEN MTB er et maraton MTB løb som er fedt at køre for både motionisten og den øvede MTB´er. Ruten er  ca. 26 km lang og bliver rost meget for sin variation og fede spor. Ruten har det bedste med fra byens bakker og det bedste fra de etablerede MTB spor i de bynære skove.

Outdoor Sydfyn - MTB Race

De sydfynske alper byder på noget af Danmarks bedste og smukkeste terræn. Kør MTB i de krævende bakker og nyd de flotte scenerier med udsigt over det sydfynske øhav. Stævnepladsen ligger på kanten af øhavet.