vandruchebane

Fyns bedste campingplads 2019

1.11.2019
Foto: Bøsøre Strand Feriepark

Camping i dag er mere end bare campingvogn og teltovernatning. Det beviser Bøsøre Strand Feriepark med deres moderne og innovative tilgang til campingoplevelsen, hvor de hele tiden udvikler nye overnatningsmuligheder og spændende aktiviteter og arrangementer for hele familien.

Bøsøre Strand Feriepark

Da OpdagDanmark spurgte de danske campister hvilken campingplads er Fyns bedste anno 2019 var der ingen tvivl, Bøsøre Strand Feriepark vandt med tydeligt forspring og gik dermed videre i kampen om at blive kåret som Danmarks bedste campingplads, hvor de fik en flot 5. plads og kigge man på Bøsøres geografiske placering og alle deres tilbud, kan man sagtens forstå at de er populærere blandt campister.

Aktiv ferie eller en cocktail i hånden ved Strandbaren

Copa Cabana

Foto:Bøsøre Strand Feriepark

Har du brug for at komme helt med i gear, så er Bøsøre det helt rigtige sted med deres direkte adgang til det Sydfynske Øhav og Coba Cobana strandbar, som blev indviet i sommeren 2019 og hvilken bedre måde er der at nyde ens ferie på, end med en kold drink i hånden?

Har du eller din familie brug for lidt mere end bare at ligge på strand. Så har de tænkt på alle aldre med aktivitetsrum for de mindst og ungdomslounge for de lidt større, de har den største Kompan-legeplads på en campingplads, indendørsbadeland, hvis vejret nu ikke er til en tur i havet og en stor udendørsvandlegeplads med 4 ruchebaner. For de voksne er der for at nævne lidt: yoga på stranden, wellness weekend, gourmet weekend og hvert år de finder på nye og spændende tiltag.

De har endda tænkt på menneskets bedste ven, hunden, som er vedkommen over hele pladsen og de har lavet et indhegnet stykke skov, hvor hundene kan få lov til at løbe frit rundt.
 

Mange overnatningsmuligheder

Kufferthytte

Foto:Bøsøre Strand Feriepark

For campister har Bøsøre skabt nogle lækre pladser, alt efter ens behov, om man kun har brug for strøm eller også vand, afløb og antenne. Samtidig har de formået også at gøre campingferie attraktivt for dem måske som ikke drømme om campingvogn og telt. De har bygget forskellige hytter, så man som turist kan sove lige på den måde, man har lyst til. Hvad med at komme tæt på naturen i deres Kufferthytter, som er Bøsøres svar på Glamping.

Så hvis du skal booke næste års ferie, så tag et kig forbi Bøsøre Strand Feriepark