Drejø vejviser

Ø-Hop uden Ø-Kuller

Hjortø

Tag færgen fra Svendborg, Faaborg eller Rudkøbing- og pludselig er verden en helt anden. Ude på øerne er der en ganske særlig stemning og ro. Hver ø fortæller sin historie og byder på enestående naturoplevelser.

Fælles for dem alle er de unikke kystlandskaber og hyggelige øboere, med et ø-hop kan du komme ud på alle syv øer i Det Sydfynske Øhav. Fra Svendborg kan du komme til Skarø, Drejø og Hjortø, hvor der kun bor en håndfuld fastboere. Fra Faaborg sejler færgen til Bjørnø, Lyø, og Avernakø og fra Rudkøbing kan man komme til Strynø.

Det er muligt at købe ø-hop billetter i perioden 29. juni - 11.august 2019, hvor den gule katamaran "Sea Hawk" sejler rundt mellem øerne, som et supplement til de ordinære færger, som betjener øerne året rundt.

Sådan hopper I fra ø til ø

Fire hurtige om Øhavet

Fra Svendborg kan I ø-hoppe til:

Skarø

Den lille ø er især kendt for sin smukke natur med fugle og småvildt - men den kan også meget andet.

Drejø

Drejø er en stor naturoplevelse med et rigt fugleliv og et varieret terræn. Øen byder på gode bade- og fiskemuligheder. Her kan du være heldig at se hvide dådyr og rørhøge.

Hjortø

Hjortø er bilfri og har hverken købmand, kro eller kirke. Til gengæld er her ro og fred og et meget rigt dyre- og planteliv samt flere børnevenlige strande.