Naturoplevelser

Det smukke sydfynske øhav med 55 øer og holme, beskyttrde kyster og skove giver nogle helt enestående rammer for en aktiv ferie.
Overalt er der mindre veje væk fra landevejens trafik, og langs kysten er der en enestående udsigt over øhavet.
Bløde bakker, idylliske stråtækte huse, vejboder med jordbær og ærter og skønne overnatningsmuligheder i det fri - det er Sydfyn, når det er allerbedst. 

Lystfiskeri

mangler billede

Cykel familie ved Valdemarsslot

Cykelferie

Cykelferie på sydfyn

Havkajak i Det sydfynske Øhav

Det sydfynske øhav er et fantastisk område at ro kajak i. Her venter naturoplevelserne i alle de små bugter og vige, ude på øerne  - og lige udenfor døren, når du bor i Svendborg.

udinaturen.dk

Udinaturen.dk er en online natur portal, oprettet af Naturstyrelsen. Den giver svar på alle spørgsmål om naturoplevelser i Danmark. På hjemmesiden finder du erfaringer fra andre, tilbud om guidede ture i naturen og et kort over naturoplevelser og andre vigtige informationer. Der er oversigt over de blå havne og strande, der er en oversigt over de primitive lejrpladser og ruter og ruteforslag i naturen

Tåsinge Vejle

Vejlen på Tåsinge

Vejlen ligger på vesttåsinge 

Øhavsstien

Fra Lundeborg i øst til Falsled i vest bugter Øhavsstien sig med afstikkere over Tåsinge, Ærø og Langeland. Den 220 km. lange afmærkede sti går gennem et enestående landskab med naturområder, herregårde og landsbyer. Du bestemmer selv hvor langt og hvorhen du vil gå. 
Du kan læse meget mere om Øhavsstien her

Monnet Tåsinge

Monnet på Tåsinge

Monnet ligger på Syd Tåsinge

Det Sydfynske Øhav

Et øhav i verdensklasse - kajak, kite, dyk og sejlads