Vandreture på Sydfyn

På Sydfyn er du altid din egen herre i naturen. Den skiftende natur med kyststrækninger, grønne skove og marker, udsigter til Det sydfynske Øhav med de mange små øer og holme gør Sydfyn til noget specielt. På en vandretur på Øhavsstien, kommer man helt tæt på naturens fristelser og mærker for alvor sjælen og hyggen på Sydfyn.

Havkajak i Det sydfynske Øhav

Det sydfynske øhav er et fantastisk område at ro kajak i. Her venter naturoplevelserne i alle de små bugter og vige, ude på øerne  - og lige udenfor døren, når du bor i Svendborg.

Tåsinge Vejle

Vejlen på Tåsinge

Vejlen ligger på vesttåsinge 

Naturoplevelser i Svendborg Kommune

I Svendborg Kommune er der rig mulighed for gode oplevelser i naturen. Ture i skovene, langs kysterne, i parkerne og ved de åbne naturarealer og fredede naturområder.
svendborg.dk finder du informationer og kort over kommunens skove og naturområder. Diverse hæfter om hvordan man må færdes i naturen finder du også her, og Svendborg kommune har også lagt deres legepladser og strande ind på et kort. 

udinaturen.dk

Udinaturen.dk er en online natur portal, oprettet af Naturstyrelsen. Den giver svar på alle spørgsmål om naturoplevelser i Danmark. På hjemmesiden finder du erfaringer fra andre, tilbud om guidede ture i naturen og et kort over naturoplevelser og andre vigtige informationer. Der er oversigt over de blå havne og strande, der er en oversigt over de primitive lejrpladser og ruter og ruteforslag i naturen

Cykelferie på Sydfyn

Sydfyn er en af Danmarks største og mest populære cykeldestinationer.  Her kan du få mere information om cykelruter og en masse gode råd til når turen går til Sydfyn.

Natur Thurø Rev

DMI Vejret

Følg vejret i Svendborg i din ferie 

Kulinariske oplevelser på Sydfyn

De fynske råvarer er en klasse for sig selv 

Monnet Tåsinge

Monnet på Tåsinge

Monnet ligger på Syd Tåsinge

Øhavsstien

Fra Lundeborg i øst til Falsled i vest bugter Øhavsstien sig med afstikkere over Tåsinge, Ærø og Langeland. Den 220 km. lange afmærkede sti går gennem et enestående landskab med naturområder, herregårde og landsbyer. Du bestemmer selv hvor langt og hvorhen du vil gå. 
Du kan læse meget mere om Øhavsstien her

Del denne side