skip_to_main_content

Spisetid

Smag på Sydfyn og sommeren, når SPISETID åbner sommerrestaurant ved Svendborg Havn.

 SPISETID har siden 2018 lavet og leveret mad ud af huset til små som store fester. I 2020 købte vi det Det Gamle Røgeri ved Jessens Mole 17A, som vi siden december har boret og banket i. Til juli står vores spritnyt selskabslokale med tilhørende tagterrasse klar og vi åbner derfor helt særligt op for vores sommerrestaurant til frokost og aften.

 Til frokost kan du nyde vores nordiske og utraditionelle smørrebrød. Frokosten kan skylles ned med fadøl og læskedrikke fra Svendborgs lokale bryggerie ”Svendborgsund Bryghus”. Hvis sommervejret er med os, kan frokosten nydes på vores tagterrasse.

Om aftenen kan du også få én på madopleveren. Vi skifter menukortet ud med tallerkenanretninger og share food, som skal deles ved jeres bord. Er sommeraftenen lun, kan aftenen rundes af på vores tagterrasse med lidt godt til ganen.

 Bordbestillingen åbner i april. Der vil hver dag være en del borde der kan bookes efter først til mølle-princip.        

 Åbningstider:

Frokost fra onsdag - søndag fra kl. 11:30 – 14:00

Middag fra onsdag – søndag fra kl. 17:30 – 22:00

 Læs mere om vores mad, restaurant og book bord på www.spisetid.com

 Spisetid laver moderne mad baseret på nogle af de bedste råvarer fra bl.a Sydfyn. Maden er afslappet, utraditionel og vi bruger ofte oversete grøntsager og glemte udskæringer. Vi er arbejder udfra at minimere overforbrug og madspild for derfor at inspirere til råvarernes enorme diversitet og anvendelsesmuligheder. Hos os er madoplevelsen og værtskabet kompromisløs.

 Vi glæder os meget til at byde Jer velkommen til Sydfyn og til en minderig spiseoplevelse hos SPISETID på Svendborg Havn.