Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Spisetid

Smag på Sydfyn og årstidens råvaresæson hos SPISETID ved Svendborg Havn

Få én på madopleveren med vores 3 retters menu med både snacks, tallerkenanretninger og share food, som skal deles ved bordet.

Spisetid laver moderne, nordisk og nytænkende mad baseret på nogle af de bedste råvarer fra bl.a Sydfyn. Maden er afslappet, utraditionel og vi bruger ofte oversete grøntsager og glemte udskæringer. Vi er arbejder udfra at minimere overforbrug og madspild for derfor at inspirere til råvarernes enorme diversitet og anvendelsesmuligheder. Hos os er madoplevelsen og værtsskabet kompromisløs.

Vi glæder os meget til at byde Jer velkommen til Sydfyn og til en minderig spiseoplevelse hos SPISETID på Svendborg Havn.

 Åbningstider:

Juni:
Frokost: fredag og lørdag fra kl. 11.30 – 14.00.
Aften: torsdag til lørdag fra kl. 17.30 – 22.00.

Juli:
Frokost: onsdag til lørdag fra kl. 11.30 – 14.00.
Aften: onsdag til lørdag fra kl. 17.30 – 22.00.

 Fra juni til august vil det også være muligt at besøge restauranten til frokost, samt at spise på vores tagterrasse med smuk udsigt over Svendborg Havn og det sydfynske øhav.