©  Foto:

Guidet havkajaktur i Svendborgsund

På denne tur tager vi ud i kajakkerne fra vores base på Vindebyøre, Tåsinge og ror mod Thurø, som er den anden større ø lige ved Svendborg

Vi kommer ud i Svendborgsund, ser måske et marsvin eller to, hører røverhistorier om smuglerne og de sære sjæle, der har beboet disse egne. Du skal ikke tænke på at finde vej eller om, hvor du skal hen. Du skal blot nyde at komme ud i naturen, opleve Svendborgsund fra vandsiden og fornøjes over at komme til at kende de sjove anekdoter og røverhistorier fra et af Danmarks smukkeste områder og et unikt Øhav.

Turen er en tur på et par timer, og når du - og måske dine venner eller familie - ankommer, finder vi det rette udstyr og kajakker, taler lidt om vejr og sikkerhed og tager så af sted. Det er en idé at tage en madpakke med, fx til et lille stop undervejs, eller til at nyde efter turen ved picknick-bænkene på Vindebyøre. Undervejs på turen nyder vi at bevæge os, få leveret de sjove, unikke og skæve historier om livet i Øhavet, selskabet og den helt særlige oplevelse det er, at komme ud på vandet og se alt fra en ny vinkel. Vi har har naturligvis et par poser med i kajakkerne til affald, hvis vi skulle finde noget i vandet undervejs.

Du skal have praktisk tøj med til at opholde dig på vandet, alt efter vejr og vind, men vi har udstyr som dragter, sko, jakker, veste … dog kan det altid anbefales at have lidt uldtøj med, hvis skyggen falder.

Indhold:

  • Minimum 2 timer i kajak
  • Guide
  • Kajakker, veste, pagajer, spreydecks, pumper
  • Dragter og udstyr
  • Rednings- og førstehjælpsudstyr
  • Godt selskab

Varighed: Afgang kl. 11 - og retur ca. kl. 13. – turen kan bookes på individuelle dage og tidspunkter, hvis I er min. 4 deltagere.