©  Foto:

Danhostel Svendborg

I hjertet af Svendborg og alligevel i rolige omgivelser ligger Danhostel Svendborg. I Svendborg kan I opleve eventyrlige slotte, naturens vilde dyr og et pulserende byliv. Den sydfynske natur indbyder til aktive ferier.

I hjertet af Svendborg og alligevel i rolige omgivelser ligger Danhostel Svendborg. I Svendborg kan I opleve eventyrlige slotte, naturens vilde dyr og et pulserende byliv. Den sydfynske natur indbyder til aktive ferier.

Svendborg er en skøn og livlig by, der oser af aktiviteter året rundt: gågaden er fyldt med spændende specialbutikker, der er gallerier, man kan snuse rundt i. Trænger I til en lille pause, er der et bredt udvalg af gode caféer og restauranter.

Overnat i det moderne hostel i hjertet af Svendborg
Her er du tæt på alting: Den hyggelige midtby med små specialbutikker og et rigt caféliv, det Maritime Center på havnen og det børnevenlige naturhistoriske museum Naturama, hvor I kommer helt tæt på bjørne, hvaler og havørne.

I overnatter i vores lyse værelser, som alle har eget bad & toilet. Der er hyggelige oaser rundt om i huset, hvor I kan slappe af og planlægge feriens udflugter. Om sommeren kan I sidde på terrassen og nyde solens stråler, mens børnene hopper på trampolinen. På regnvejrsdage er der lagt op til familiefight – I kan låne brætspil i receptionen eller benytte vores air hockey i kælderen. I vores gæstekøkken kan I tilberede jeres måltider, eller låne I kan vores grill og spise ude, når vejret tillader.

Aktiv i det fri
Holder I af at kombinere jeres ferier med vandrer- eller cykelturer? Den flotte sydfynske natur indbyder til løbe, - cykel, eller vandrerturer. Fx på Østersøruten eller i det Sydfynske Øhav med et øpas. Hos os overnatter I i cykelvenlige omgivelser. Da vi er Bed + Bike certificeret, kan I få jeres cykel opbevaret sikkert natten over.

Hold møder i professionelle omgivelser
Når du afholder din konference eller dit kursus på Danhostel Svendborg, skal du ikke tænke på det praktiske. Vi står klar til at hjælpe under hele opholdet: fra du kontakter os første gang til I er afrejst igen. Vi sørger for servering af lækre sunde måltider, at elektronikken virker mv. Hos os skal du blot fokusere på en ting - nemlig at holde en god konference eller et godt kursus.