Svendborg havn med familien

Sundets fristelser

Foto: Knud Mortensen

Livet på Sydfyn leves på og i havnen. Tag f.eks. fiskestangen under armen eller lej en havkajak. På havet venter unikke oplevelser - og hvem ved - måske møder du delfinen i Svendborgsund.

Kajak på Svendborgsund

Foto:Knud Mortensen

Tag ud i havkajak:
I havkajakken er du for alvor et med naturen og helt overladt til naturens præmisser. De mange øer og kroge giver læ i øhavet, så du kan som regel finde et hjørne med passende bølger. Havkajak er for hele familien, og du kan få et lynkursus på et par timer, en dag eller en uge.

Læs mere og kontakt Nicus Nature, på www.nicusnature.com, tlf. 3030 1333, eller Life Plan Kajak, på www.kajakogfriluftsliv.dk, tlf. 6072 3900

Tag ud at fiske:

Fra land:
Det Sydfynske Øhav er et lystfiskerparadis. Her er der gode fiskepladser, og man kan altid finde en egnet kyst uanset vindforholdene. Gør en god fangst på Sydfyn, men huske fisketegnet. Køb det på www.fisketegn.dk

Til vands:
Har man lyst til at lære at fiske, uden at andre skal følge med, så er det også muligt at leje sin helt egen lokale og stedkendte guide. Her kan du få gode råd om grej og udstyr, vind og vejrforhold og få hjælp til at finde netop det sted, hvor fiskene står. Det giver en uovertruffen oplevelse at være ledsaget af en lokal og stedkendt guide, der har fisket fiskepladser tynde, og som kender fiskene og deres natur. Kontakt Nicus Nature på tlf. 3030 1333.

fiskeri i solnedgang

Foto:SvendborgEvent