Gå til indhold
©  Foto:

Vindeby Bageri

Hos Vindeby Bageri er vi kendt for, at lave friskt og velsmagende brød.

​Vindeby Bageri har eksisteret siden 1930, og det har igennem tiderne været ejet af flere forskellige. Den 1. maj 2003 overtog Gitte og Erik Rasmussen bageriet.

​Vi har udover butikken i Vindeby, brødudsalg i Dagligbrugsen Landet.

 

​Vores vision
​Vi er et bageri, som lægger vægt på de gamle traditioner. Det kommer bl.a. til udtryk ved vores valg af kager og brød og indretning af butikken.

​Vi har et stort sortiment i specialbrød og rugbrød. Vi er især kendt for vores Delikatesse rugbrød, som er et fuldkornsrugbrød der er bagt fra bunden, som resten af vores sortiment også er, d.v.s. at vi ingen færdigkøbte melblandinger har. I stedet har vi hjemmelavet kornblandinger og vi bruger koldhævede og langtidshævede fordeje som smagsforstærker i vores brød. Det giver en helt unik smag. Det kan desværre også betyde, at hvis vi laver en fejl, må et brød udgå den dag, da det ofte tager 8-24 timer at frembringe et nyt færdigt brød!

​Vores sortiment spænder lige fra rugbrød og franskbrød til wienerbrød, tørkager, kransekage, småkager, makroner, lagkagebunde og tvebakker og meget andet. Alt sammen fremstillet og bagt i vores bageri! Det virker måske en smule traditionelt, men det mener vi er vores stærke side, da vi har en utrolig bred kundekreds.

​​Vi lægger stor vægt på kvaliteten af de råvarer vi bruger. F.eks. bruger vi Belcolade chokolade fra Belgien til vores kager, og ægte fransk og italiensk mel til nogle af vores brød.

Vi er altid åbne over for folks ønsker, i det omfang vi formår, så er det dåbs-, konfirmations-, bryllupskagen eller til anden festlig lejlighed, så kom ind og snak med os.

​Vi er stolte af at have mange faste kunder – også langvejs fra.

​Vi gør meget ud af, at vores kunder skal føle sig velkommen, og vi bestræber os på at vort personale er smilende, imødekommende og har kendskab til de produkter vi sælger.

Del dine øjeblikke fra Svendborg med os: