Gå til indhold
©  Foto:

Havnen - DGI Landsstævne 2022

Havnen leverer maritim stemning for alle pengene, og her finder du en festivalzone med catering fuld af lokale fødevarer, samt en scene med lokal musik fra Svendborg.

Det er her idrætterne street håndbold, street basket og gymnastik hører til. Derudover leverer BaggårdTeatret, i samarbejde med en snes lokale foreninger, den største teaterforestilling nogensinde på Sydfyn under DGI Landsstævne 2022 i Svendborg, nemlig Fjeren & Rosen, som spiller fredag d. 1.juli og lørdag d. 2. juli kl. 22.00-23.00.

Det bliver en kulturel smeltedigel, når alle Svendborgs kreative kræfter slår sig sammen, og blandt de medvirkende er Odense Symfoniorkester, Basco, sART Danseteater, SNUK m.fl. Denne Landsstævne-signaturoplevelse kan opleves af alle: deltagere, borgere, gæster og turister. Der forventes op mod 1000 medvirkende og frivillige, og 2-3000 tilskuere til hver forestilling, som kommer til at foregå dels ude på en flydende scene, dels rundt om på kajkanten.

På Havnen findet du et spændende program alle dage med noget for en hver smag.

Transport med bus

Der vil være gratis shuttlebusser, der kører rundt imellem områderne, ligesom alle bybusser også vil være gratis under Landsstævnet. Alle er velkomne til at benytte de gratis busser.