Gå til indhold
©  Foto:

Fisketure i båd med guide

Drømmer du om en fisketur på det åbne hav, så har du mulighed for at komme med på en bådtur på Svendborgsund eller ud i det sydfynske øhav med en erfaren fiskeguide, og turene er både for nybegyndere og erfarne lystfiskere.

Turene varer fra 4 til 8 timer og går ud til de mindre kendte fiskesteder, hvor der er mulighed for at fange hornfisk, torsk, fladfisk, makreller eller måske havørreder.

Det sydfynske Øhav er et helt fantastisk fiskevand, og har man en stedkendt skipper ombord, så kan det kun blive en god oplevelse.

Havørred-jagt: Der er i området nogle rigtig fine havørredpladser, der åbner sig på en helt ny måde og med boatfishings specialindrettede båd kan I hurtig komme frem til og rundt mellem pladserne både de kendte og de ikke så kendte. Der er mulighed for at dyrke kastefiskeri og/eller drop-of-fishing fra båden. PS det er havørredsæson hele året!

Årstidens Fisk: Om foråret, sommeren og i efteråret er der et superfint fiskeri efter mange forskellige slags fisk, blandt andet: torsk, makrel, sej, hornfisk, havørred og fladfisk, hvilket er oplagt til en hyggelig familietur eller lignede.

 

Turer kan booket ved at kontakte boatfishing.dk via telefon eller gennem deres kontaktformular