Gå til indhold
©  Foto:

Fisketur i båd med guide

 

Fisketure i båd med guide

Det er også muligt at komme med på en bådtur på Svendborgsund eller ud i det sydfynske øhav med en erfaren fiskeguide, og turene er både for nybegyndere og erfarne lystfiskere.

Turene varer fra 4 til 8 timer og går ud til de mindre kendte fiskesteder, hvor der er mulighed for at fange hornfisk, torsk, fladfisk, makreller eller måske havørreder.

Det sydfynske Øhav er et helt fantastisk fiskevand, og har man en stedkendt skipper ombord, så kan det kun blive en god oplevelse.

Har man ikke selv fiskegrej eller vaders kan det lejes hos Boatishing.dk

 

Sæson: Hele året

Varighed: fra 4 til 8 timer

Ugedag : Alle

Tidspnkt: Efter aftale

Fladfisk: Kastestang (6-8 fod, kastevægt ca. 40-100 gram) og hjul med ca. 0,20 fletline, fladfiskeforfang og lodder (40-80 gram)

 Markrel: Kastestang (6-8 fod, kastevægt ca. 50-100 gram) og hjul med 0.20 fletline, pirke (40-100 gram), markrelforfang, gennemløbsflåd (30-40 grams), trekroge (str.10).

Hornfisk & havørred: Spinnestang 9-10 fod (kastevæg ca. 5-30 gram) og hjul med ca. 0.15 fletline. Og/eller fluestang og hjul/line (9 fods, klasse 6-8, floating/intermedia). Blink, gennemløbere, fluer, bombarda m.m.

HUSK GYLDIGT FISKETEGN

Instruktør:  Dansk certificeret fiskeguide

Aldersgrænse: Ingen ifølge med voksne

Påklædning: Gummistøvler og vind- og vandtæt beklædning og tøj der passer ril dagens vejr. Ved fiskeri efter havørred - evt. vaders

Forudsætninger: Ingen

Priser: fra kr. 3.000 og max. 5 personer

Mødested: efte aftale

Tilmelding til tur med guide: tel. +45 27289541 eller via hjemmesiden www.boatfishing.dk