Gå til indhold
©  Foto:

DGI Landsstævnet 2022

4 dage med idræt om dagen og fest og koncerter om aftenen. Kom med til Danmarks største idrætsfestival med mere end 30 idrætter og et hav af aktiviteter den 30. juni - 3. juli 2022. Svendborg byder velkommen til DGI Landsstævne - også kaldet L2022.

Svendborg under L2022

Under L2022 vil du kunne mærke den vibrerende landsstævnestemning overalt i byen.

2 km fra Svendborg centrum ligger Svendborg Idrætscenter (SIC), og her kommer Landsstævnecentrum til at ligge med et hav af idrætsaktiviteter, landsstævnearenaen, festtelte, scener og spisetelt.

Derudover vil både byen, havnen, Christiansminde, Tåsinge og Svendborg Nord summe af liv og være centrale områder for idrætsaktiviteter. For ikke at tale om Ollerup, som danner ramme om for eksempel senioraktiviteter.

Kulturen er også kun en gåtur væk - tag på opdagelse i baggårde, på byens teatre og på museer. Og nyd det hyggelige byliv med butikker, caféer og restauranter ind imellem alle dine aktiviteter.

Velkommen til både deltagere, publikum, gæster og borgere

Svendborg er stolt af at være værtsby og glæder sig til at byde de mere end 25.000 deltagere velkommen.

Alle borgere i Svendborg og omegn er også inviteret til at deltage i festlighederne. Der er nok at se på. Lige fra opvisningerne rundt i byen, over streetfodboldturneringen på havnefronten til udspring i vandet. Ikke at forglemme kan publikum købe billetter til de mange shows.

Der er rigtig mange gode grunde til at besøge Svendborg og blive en del af DGI Landsstævne 2022!

Mærk pulsen. Mød magien.