Forår i Svendborg

Påske i Svendborg - den kulturvenlige guide

Foto: Knud Mortensen

Blomsterne kigger frem, solen viser sig fra sin bedste side, og fuglene kvidrer lystigt i træerne. Påsken står for døren og foråret banker på - et perfekt tidspunkt at besøge Svendborg på. Herunder finder du inspiration til din påskeferie i Svendborg med fokus på kulturelle oplevelser. 

ARENA på Galleri DGV

I udstillingen ARENA på Galleri DGV kan man se nye malerier af Asmund Havsteen-Mikkelsen, her forsøger han at forstå og skubbe til vores forestillinger om hvordan den private bolig er med til at definere den ydre verden gennem dens ressourcetræk.

Hvornår: Åbent torsdag og fredag kl. 12:00-16:30 og lørdag og søndag kl. 12:00-15:00 samt efter aftale.

Kunst på Galleri DGV

Foto:Julie Ehrhorn

Udstilling på SAK Kunstbygning

Besøg SAK Kunstbygning og oplev Den fynske forårsudstilling. 

Gruppen bag Den Fynske Forårsudstilling er klar med nye værker til den traditionsrige udstilling på SAK sammen med årets gæstekunstnere, som er Nanna Katharina Jensen og Freja Niemann Lundrup.

På udstillingen i år vil der også være en mindre ophængning til minde om Birgitte Thorlacius, som gik bort sidste år. 

Hvornår: onsdag - søndag 11.00 - 16.00

Påskemarked i Stakladen

Kom til Påskemarked i Stakladen den 7. og 8. april kl. 10.00 - 16.00. Her vil du møde ca. 25 udstillere, der alle er klar til at lokke med kunst, brugskunst og livsstilsvarer.

Udover de lækre varer, kan du også nyde kaffe, brød og kager fra Svendborgs bedste bager, Wendorff bageri eller du kan mæske dig i helstegt pattegris fra Sørup Naturgrise og øl fra Svendborgssund Bryghus.

Mejeriet Gundestrup

Tag ud forbi Mejeriet Gundestrup for at få fingrene i deres ægte håndlavede rygeost, der hører sig til på påskebordet. I mejeriet finder du også faste oste i sortimentet, og så brygges der også specialøl, som passer til ostene. Størstedelen af ostene er økologiske, og i butikken får du en god vejledning til at vælge de oste og den øl, der passer til din påskeferie.

Hvornår: Torsdag kl. 14:00-17:00, fredag kl. 14:00-17:00 og lørdag kl. 10:00-13:00

Gundestrup Mejeri

Foto:VisitFyn