Økonomi

Tirsdag, marts 7, 2017
Når man afholder et arrangement, er det vigtigt at tage stilling til økonomien.Der er forskellige elementer man skal være opmærksom på, om man er privatperson, forening eller virksomhed.
Her er et overblik over nogle af de ting der skal tages stilling til.

Skatte- og momsregler
Der er forskellige måder at lave et arrangement på, og ofte forskellige forhold omkring SKAT. 
Om du er privatperson, forening eller virksomhed, er det vigtigt at du undersøger med SKAT, hvilke forhold der gør sig gældende for dit arrangement. Kontakt din lokale afdeling, eller læs mere på SKAT´s hjemmeside. www.skat.dk

Fundraising
Søg midler og få hjælp til udviklingen af dit arrangement. På fondsdatabasen www.upfrontnet.dk kan du blive klogere på fundraising.

Støtte fra SvendborgEvent
SvendborgEvent støtter arrangementer i Svendborg  på flere forskellige måder. Du kan læse mere om støtten fra SvendborgEvent her. støtte fra SvendborgEvent

Billetsalg
Planlægger man et arrangement med entré og billetsalg, er det værd at overveje at bruge et billetsystem. Udover det afgiver nogle administrative ressourcer, er der også nogle markedsføringsmæssige fordele ved at sælge billetter gennem et officielt billetsystem.
Tag f.eks en snak med Billet.dk og hør mere om fordele og ulemper.
 
 
 
 
 

Del denne side

Gode råd til økonomi

For at undgå for mange uforudsete udgifter, er det vigtigt at man allerede i budgetplanlægningen har et godt overblik over mulige udgifter.

En god ide er at kontakte SvendborgEvent, som har stor erfaring med events og er opmærksom på hvilke udgifter, der kan forekomme. 
svendborgevent@svendborg.dk