En halv dag

Fredag, januar 12, 2018

Egebjerg Mølle Naturrum


I Egebjerg bakker ti kilometer vest for Svendborg er en fin, gammel mølle blevet omdannet til formidlingscenter. Møllehatten er erstattet af en enorm glasprisme, hvorfra man har en enestående udsigt over Sydfyn og øhavet.
I resten af møllen er der udstillinger om det sydfynske landskab og inspiration til at opleve området på egen hånd. Der er også mulighed for at låne lup, net og kompas, så I er rustet til at gå på opdagelse i Egebjerg Bakkers smukke natur.
Husk madpakken! Området er et skønt sted at holde picnic.
egebjergmolle.dk

 

Gorilla Park


Har I mere krudt, der skal brændes af, så er der kun et par kilometer fra Egebjerg Mølle til Gorilla Park. En klatrepark, smukt placeret i skoven ved Skjoldemose Gods.
Her er udfordringer for både voksne og børn helt ned til fire år. Klatreerfaring er ikke nødvendig. De otte forskellige baner har forskellige sværhedsgrader, så der er noget for alle, og de dygtige instruktører står klar til at guide jer sikkert igennem.

En naturoplevelse, der er både sjov og udfordrende. Bliver I sultne undervejs, er der en café i klatreparken, hvor I kan købe mad og drikke.
gorillapark.dk

Del denne side