Christiansminde – Porten til Øhavet

Aktiv Ferie – i ro og mag

Med de sydfynske stier og øhavet lige uden for døren, er dette det rette sted at nyde naturen i fulde drag. Og desuden – byen finder du lige rundt om hjørnet.

Ønsker I en ferie med aktiviteter, men har endnu ikke bestemt jer for om det skal være dykning eller kajak? Cykling eller vandring? Eller vil I bare gerne kunne det hele?

På Christiansminde giver vi jer muligheden for det hele, fra mountainbike til landevejs cykling, lange vandreture ad Øhavsstien, kajakture i det sydfynske øhav eller dykning ved vraget af M/F Ærøsund.

Skal der spares på energien, - er der ikke langt til det hyggelige havnemiljø, hvor du kan se på dagens gang eller Svendborgs hyggelige bymidte med små butikker, hyggelige cafeer og kulturoplevelser på alle tider af døgnet.

På Christiansminde har vi værelser og lejligheder i alle størrelser, - til singler, par, familier eller grupper.

Alle værelser har egen balkon eller terrasse, de fleste med den fantastiske udsigt over Svendborg Sund. Vi har selvfølgelig også gode opbevaringsmuligheder til jeres kajakker, cykler, dykkerudstyr eller andet.

I vores panorama restaurant – ikke at forglemme – kan du nyde dagens måltider, tilberedt med lokale råvarer, medens du nyder den fantastiske udsigt over sundet

Booking

Christiansminde – Porten til Øhavet

Antal 750,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde er et førsteklasses hotel. Indbydende, smukt og funktionelt. Et ophold her er en fryd for sjælen, hvad enten du er her på ferie, kursus eller til konference. Vi byder på 98 yderst rummelige værelser og suiter, alle med egen sydvendt terrasse eller balkon, samt egen indgang. De fleste med udsigt over Svendborgsund.

Her er masser af muligheder for aktiviteter – på hotellet eller i nærområdet.
Eller fysiske udfoldelser i den skønne natur og på vandet.
Kontakt
Hotel Christiansminde
Christiansmindevej 16
DK-5700 Svendborg
Tlf.: +45 62 21 90 00
www.christiansminde.dk
booking@christiansminde.dk
Åbningstider
Åbent hele året.