Naturama - fra havets dyb til himmelske højder / Højsæson

Naturama er Fyns moderne naturhistoriske museum.

Her kan du opleve Danmarks og Nordeuropas natur sat i scene med imponerende lyssætninger, livagtige lydbilleder og smukke naturfilm. Du kommer helt tæt på alle de dyr, der er eller har været del af den danske natur til lands, til vands og i luften.

Naturama, der ligger i Svendborg på Sydfyn, rummer både faste og skiftende udstillinger. I weekender og ferieperioder bliver der arrangeret rundvisninger, shows og aktiviteter for både børn og voksne.

Særudstilling i 2019: Oplev sjældne rekonstruktioner af dinosaurfamilier, deres æg og reder. Se skelettet af en 9 meter lang Tarbosaurus, som den så ud for 70 millioner år siden og ægte forsteninger af dinosaur æg. Måske får du chancen på Naturama, hvor vi har vores egen T-Rex, som du kan være heldig at møde på museet, når den af og til går rundt blandt museets andre dyr.

Denne billet er gældende i højsæsonen, som er i skolernes ferier.

Læs mere på Naturama.dk

Børn og unge (0-17 år): Gratis
Naturama Årskort: 229 kr. (skal købes v/indgangen)

Køb billet til Lavsæson her.

Vis gyldigt BroBizz ID-kort eller max. 7 dage gammel kvittering ved indgangen og få 20% rabat på op til 7 entrébilletter samt hjemtursbilletten til kun 144 kr. Læs mere her.
OBS: Gælder kun ved køb ved indgangen og IKKE online.

Booking

Naturama - fra havets dyb til himmelske højder / Højsæson

Antal 140,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Naturama

Naturama - Moderne naturhistorie.
Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle iscenesat i et naturteater med lys, lyd og film.
Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin. Stig til vejrs og bliv fascineret af mere end 500 fugle. Vil du med på natureventyr?
Kontakt
Naturama
Dronningemaen 30
5700 Svendborg
62210650
post@naturama.dk
Åbningstider
Naturama har åbent:
17. februar – 30. december 2018.
Tirsdag-søndag kl. 10.00-16.00.
I skoleferier: Mandag-søndag kl. 10.00-17.00.